Als ondernemer wilt u het liefst zoveel mogelijk ondernemen. Doen waar u écht goed in bent.

Uw administratie onze zorg

Een heldere en foutloze administratie de basis voor elk gezond bedrijf. Iets dat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Koggenland Administraties geeft advies en ondersteuning. Wat doen we hierin zoal?

  • Het verzorgen van de financiële administratie van uw bedrijf.
  • De periodieke aangiften omzetbelasting
  • Opstellen van tussentijdse rapportages
  • Ondersteuning bij de door u zelf gevoerde administratie in ons online boekhoudpakket Visma eAccounting
  • Advies bij de automatisering van uw financiële administratie

Wat kunnen wij voor u doen

Producten verkopen we niet, we adviseren. En doen dat op een volledig onafhankelijk basis. Zo bent u bij Koggenland Administraties dus altijd verzekerd van het best mogelijke advies.

Bedrijfs administratie

Belastingzaken

Opstellen jaarrekening

Bedrijfs administratie

Ons kantoor is vooruitstrevend in het automatiseren van uw administratie. Wij streven naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid op administratief gebied. Dit betekent dat veel klanten zelf hun administratie verwerken in het online boekhoudpakket eAccounting, wij controleren of het goed gaat en sturen indien nodig bij.

Uiteraard blijft het mogelijk om uw administratie door ons te laten verwerken. Daarin streven we naar een digitale aanlevering maar ook kunt u uw administratie bij ons langs brengen. Wij verwerken uw gegevens in een duidelijk overzicht en presenteren u dit periodiek. Wij zijn ook in de mogelijkheid om onze werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Belastingzaken

Net als elk ander bedrijf in Nederland heeft u fiscale verplichtingen. De periodieke belastingaangiftes bijvoorbeeld. De fiscus verwacht dat u tijdig de inkomstenbelasting, omzetbelasting en – voor BV’s – vennootschapsbelasting regelt. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens op de juiste manier worden ingevuld en op tijd bij de belastingdienst liggen. Met andere woorden: u betaalt nooit te laat én nooit te veel. Uw belastingzorgen zijn bij ons dus in goede handen.

Opstellen jaarrekening

Ziet u de jaarrekening doorgaans als onleesbare jungle met getallen? Dat doen wij anders. We presenteren u een rapport in gewone mensentaal en nemen graag de tijd om u uit te leggen wat er staat. Een goede jaarrekening biedt namelijk een schat aan informatie. En wat digitaal moet worden aangeleverd, leveren wij uiteraard digitaal aan. Zoals het hoort.

Loon administratie

Starters begeleiding

Financiële planning

Loonadministratie

Het uitvoeren van een goede loonadministratie is complexe materie. Cao’s, pensioenen, en belastingwetten zijn onderhevig aan regelmatige veranderingen. Daarom wordt bij ons de loonadministratie door een specialist uitgevoerd. Ondersteund door professionele software garanderen wij uw iedere maand digitale loonstroken, aangiften loonbelasting en het aanleveren van de benodigde gegevens bij de pensioenfondsen conform de wettelijke richtlijnen.

Startersbegeleiding

Wordt het een eenmanszaak, VOF of toch een BV? Het zijn keuzes die veel invloed hebben op uw nog te starten onderneming. De juiste informatie in deze fase is daarom van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om de opzet en inrichting van een nieuwe administratie geheel op de werkzaamheden aan te passen. Verwacht van ons een rol als onafhankelijke adviseur met een eerlijke en realistische blik op de inrichting van het nieuwe bedrijf. U bent daarmee verzekerd van een goede start.

Financiële planning

Uw financiële toekomst. U heeft er vast wel eens over nagedacht. En hoewel u niet beschikt over een glazen bol is het toch heel goed mogelijk om deze toekomst nu al voor een belangrijk deel te waarborgen. Een financiële planning maken is daarbij noodzaak. U wilt straks immers ook genieten van een goed en ontspannen pensioen.

Online boekhouden met Visma eAccounting

Voor €15,- per maand online boekhouden, factureren én een gratis website

Als kantoor willen wij onze cliënten graag de beste en meest moderne oplossingen bieden. Ook willen we u graag gemakkelijk kunnen ondersteunen én u natuurlijk voorzien van het beste advies. Daarom hebben wij gekozen voor Visma eAccounting.

Visma eAccounting is een boekhoud- en factureringsprogramma dat u de juiste inzichten biedt, zodat u in weinig tijd de administratie en facturatie op orde hebt en precies weet waar u aan toe bent.

Alles in de cloud

Visma eAccounting is eenvoudig in gebruik en bovendien in de cloud, dus altijd en overal beschikbaar, op ieder device. Zo maakt u van kassabonnetjes bijvoorbeeld gemakkelijk een foto met de gratis app waarna het bonnetje direct in uw boekhouding staat.

Volop uitbreidingsmogelijkheden

Met Visma eAccounting hebt u zelfs de mogelijkheid om een eenvoudige website zelf te maken en te onderhouden. En wilt u uitbreiden met meer mogelijkheden, zoals een gekoppelde webshop, meer gebruikers of urenregistratie? Ook dat is met Visma eAccounting geen enkel probleem. Wij beschikken als kantoor over volop mogelijkheden om Visma eAccounting en alle extra modules direct voor u aan te schakelen.

Dat is prettig samenwerken!

Probeer Visma eAccounting gratis

Heeft u nog geen Visma eAccounting en wilt u wel profiteren van het eenvoudige gebruik en alles in de cloud, zodat u altijd en overal uw boekhouding beschikbaar heeft, op ieder device.
Het gratis proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen dus u zit nergens aan vast.
Bevalt het? U kunt het abonnement zelf op elk moment verlengen.

Bel ons als u vragen hebt. We zijn bereikbaar via 0229–563293 of stuur een berichtje. We helpen u graag.