Hoe het begon


Het is 1 januari 1998 als Anita Stuyt als zelfstandig ondernemer de administratie voor een aantal bedrijven gaat verzorgen. Ze combineert dit met haar werkzaamheden bij Interval Beveiligingstechniek uit Wormerveer. Het is het begin van Koggenland Administraties, een bedrijfsnaam die verwijst naar de streek waar ze woont. Snel komen er nieuwe aanvragen en het werk breidt zich uit. Na een jaar besluit Anita daarom om drie dagen in de week met Koggenland Administraties aan de slag te gaan. De zolderkamer thuis, aan de Dokter Bloemstraat in Spierdijk, wordt ingericht als kantoorruimte. In april 2000 wordt ze full time zelfstandig ondernemer. Twee jaar later verhuizen het gezin én het bedrijf naar de Spierdijkerweg. Aan de achterzijde van de woning wordt een prachtig kantoor gerealiseerd, met een aparte ingang voor klanten. Omdat het klantenbestand alsmaar blijft groeien, gaat het bedrijf eind 2010 naar een nieuwe locatie, aan de Kathoek 7 in Avenhorn.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en ons team bestaat uit goed opgeleide mensen met een heldere en nuchtere kijk op de zaken.

Zo werken wij

Koggenland Administraties richt zich vooral op de kleine en middelgrote ondernemer. We denken graag mee, zijn actief en persoonlijk betrokken en hebben van betrouwbaarheid één van onze speerpunten gemaakt.

.

Anita

Anita is eigenaar van Koggenland Administraties. Zij houdt zich bezig met jaarrekeningen, fiscale zaken en advieswerkzaamheden. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

/

Jiske

Jiske is sinds 1 november 2014 werkzaam bij Koggenland Administraties. Zij houdt zich bezig met jaarrekeningen, fiscale zaken en advieswerkzaamheden. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Esther

Esther is sinds 17 juni 2020 werkzaam bij Koggenland Administraties. Zij verwerkt de administraties en ondersteunt bij het opstellen van de jaarrekeningen. Ze is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Jolanda

Jolanda is sinds 1 juli 2010 werkzaam voor Koggenland Administraties. Zij verzorgt de loonadministraties en verwerkt de administraties. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.